Sådan får du din chef til at godkende, at du tager på kursus hos UX Campus
Der er mange gode grunde til at tage på kursus - ikke mindst hos UX Campus.
Vi har samlet en række argumenter her, så du får lettere ved at overbevise din chef om værdien ved at du tager på et kursus.
Kursuslængde - kursuspakker på 6 eller 9 dage
Specielt for offentlige virksomheder kan der være nogle helt praktiske krav til at få godkendt et kursus. Det kan eksempelvis være et det minimum skal vare 5 dage eller mere.
De enkelte kurser hos UX Campus er 3 dage. For offentlige virksomheder, hvor der skal søges uddannelsesmidler, kan det være for kort.
Derfor har vi kursuspakker, hvor du kombinerer et grundkursus i eksempelvis Design Thinking (det samme som brugercentreret design) med en specialiseringskursus og herved får 6 kursusdage. Selvom der er tale om to separate kurser, så bygger de videre på hinanden.
Eksempler på kombinationer vi anbefaler:
Design Thinking + Usability Tests [UX Design specialisering]
Design Thinking + Servicedesign [Servicedesign specialisering]
Design Thinking + Interviewteknikker [User Research specialisering]
UX Ekspertværktøjer + Usability Tests [Test- og kvalitetsspecialisering]
Du får rabat med kursuspakker.
To kurser, 6 kursusdage. Ved køb af to kurser opnår du/I rabat på 15% svarende til 4.425 kr. Du kan enten deltage selv i to kurser eller i kan tage afsted to kolleger på samme kursus.
Tre kurser, 9 kursusdage. Du kan også gå hele vejen og tage tre kurser. Herved opnår du 33% rabat med vores 3-for-2 kursuspakke. Du/I sparer herved 14.750 kr.
Betaling - fleksibilitet
Vi får ofte spørgsmål omkring fleksibilitet ift. betaling så det passer ind i regnskaber og budgetter.
Det kan vi sagtens imødekomme. Eksempelvis fakturere for kurser måneder før de afholdes.
Er kurserne også relevante for mig og min organisation?
Hvis du er uddannet antropolog, ingeniør, designer eller sygeplejerske - er kurset så også relevant for mig? JA absolut.
Designbranchen er netop kendetegnet ved at være uhyre tværfaglig. Vores undervisningen tager udgangspunkt i designværktøjer og den designpraksis vi møder i virksomheder.
Som undervisere har vi stor erfaring med at knytte an til meget forskellige typer af faglige baggrunde og “veje ind i UX”.
Vi laver ikke apps eller industrielt design… giver kurserne så mening for mig?
Vores kurser har relevans uanset hvad det designområde er.
De kundeprojekter vi selv arbejder med til daglig har med alle typer af design at gøre. Og vi mener ALLE. Vi har arbejdet med alt fra:
Køkkenudstyr til boreplatforme.
Insulinpenne til rådgivninsprocesser og services.
Apps, VR, trykt grafisk design til arkitektur og byrum.
Produktionslinier, fødestuer til S-tog og signalsystemer.
Lyddesign til langstrakte kunderejser.
Udsatte brugere, stressede brugere og til atomfysiskere.
Det vil sige vi selv har stor erfaring med at anvende designværktøjerne på tværs af de fleste brancher og til mange forskellige slags brugergrupper.
Og, sidst men ikke mindst, så er det netop hele pointen med de små hold - vi analyserer dine cases som forberedelse til kurset, så vi kan knytte vores undervisning mest mulig an til det designområde du sidder med til daglig.
Værdien af dit kursus for din organisation
Dine professionelle færdigheder gør en forskel for hele teamet. De værktøjer og færdigheder du undervises i har alle fokus på hvordan de integreres med eksisterende processer og værktøjer.
UX design kurser bidrager til at effektivisere designprocesser og træffe bedre beslutninger på et velbelyst grundlag.
Ud over værktøjer, metoder og færdigheder så får du et fagsprog knyttet til UX design. Det sprog kan du dele med kolleger og herigennem sikre en mere effektiv kommunikation i teamet.
Du får praktiske, operationelle guidelines og best practices, som du kan bringe i spil med hele dit team med det samme.
Du får alle vores slides og skabeloner som du frit kan dele med hele dit team.
Gratis power-talk til dit team (og chefen). Deltager I to eller flere fra samme organisation, så kan I booke underviser ind til 1 times gratis power-talk med et emne du/I vælger fra undervisningsmaterialet. Det er erfaringsmæssigt en god kick-off til at komme i gang som team eller få sat fokus på en problemstilling.
Hvorfor netop UX Campus?
Du får ubegrænset support efter kurset. Du får fuld adgang til vores specialister efter kurset. Så kan du altid få hjælp til konkrete spørgsmål og opgaver.
Du kan booke underviser til at komme og holde 1 times gratis oplæg for dit team. Det hjælper til at sikre at dine nye færdigheder lettere kan komme i spil når hele teamet er med.
Praksisorienteret og hands-on cases. Vi prioriterer praktiske øvelser og hands-on cases.
Dine produkter som cases. Vi tager undervisningen helt over på din banehalvdel ved at bruge produkter fra din virksomhed som cases. Så får du også konkrete ideer med hjem, der er klar til at implementere.
Up-to-date viden. Vi er forankret i forskning og opdaterer løbende vores viden.
Vi praktiserer hvad vi underviser. Alle vores undervisere bruger selv dagligt de værktøjer som vi underviser i. Derfor er der ingen kløft mellem teori og praksis.
Små hold. Vi er 6-10 personer per hold. Det betyder masser af tid til dig og dybdegående diskussioner ud fra dine behov.
Sprog 🇩🇰 🇬🇧. I udgangspunktet undervises vores kurser på dansk, men kan også afholdes på engelsk. Alt kursusmateriale er på engelsk.
UX-Campus er hvor du har behov for det. Vi har base i København, men har også mulighed for at undervise i Aarhus, online eller in-house i din virksomhed.
Hvad kendetegner underviserne på UX Campus?
Vi er DYBT passionerede og har mange holdninger til design.
Du undervises i vores hjemlige kontorrammer fremfor et generisk kursussted. Du får således indkig i vores maskinrum og kan møde hele DesignPsykologi teamet.
Vi har styr på vores materiale. Vores team er associeret med og har undervist på universiteter (ITU, KU, AAU). Det er et vidnesbyrd om vores kvalitet.
Har du andre spørgsmål så ring til os på 4041 4422.
Vi er klar til at hjælpe dig videre i processen.
Du kan også skrive på kontakt@designpsykologi.dk